Lejonkungen ligger högst upp på tronen.

img263 (MMS)

Lejonkungen ligger högst upp på tronen.


Ganska bra dag i alla fall.

Nu ska jag strax luncha med min mamma. Om man ska se något positivt med denna semesterdag så är det i alla fall så att jag får umgås med familjen. Senare kommer nog Angelika förbi och säger hej. Så det blir nog en bra dag trots allt. Men besviken är jag. Trodde att professionalism ingick på de flesta ställen nu för tiden. Men uppenbarligen inte.

Jag tycker mig förtjäna en styck ny handväska, några nya leggings, eventuellt några linnen och lite smått & gott. Tröstshoppa är det bästa.

Tjing!


Surare än en citron.

Sur jag blir. Idag har jag slösat en semesterdag på ett viktigt möte, som nu tydligen inte blir av. För, de jag ska till, har "dubbelbokat". Det är ju kul att de ser det samma dag som mötet ska ske. Ingen framförhållning? Det känns ju inte så professionellt. En semesterdag slösad och som det ser ut nu så måste jag slösa många fler flextimmar i stället och missa julbordet med mitt jobb. Jag tycker inte detta är okej.

Det är väl klart att alla kan göra fel och dubbelboka, men att se det samma dag som det ska ske? Om jag inte varit tillgänglig nu på förmiddagen så att de inte fått tag i mig, hur skulle de gjort då? Om jag gått dit och satt mig klockan ett, skulle de bara skickat hem mig då? Två timmars resa, jippie.

Nu känns det som om karma ligger bakom det igen. Jag bara nämnde för er igår att jag skulle på ett möte, inte ens vad det gäller, och då ser karma till att det inte blir av. Gaah, vad sur jag blir.


Myskväll.

God kväll på er.

Nu sitter jag hos mamma igen. Har precis kollat på Ung & Bortskämd. De är så söta, de där bortskämdingarna. Jag ställer mig frågan: Vad var det som gick fel?

Nåja, jag är lite spänd inför imorgon. Jag kan inte säga vad det är riktigt än. Ni vet ju hur karma förföljer mig, så säger jag förmycket blir det ju bara bakslag. Men jag lovar att ni, så småningom, kommer få reda på det. Ni kan väl i vilket fall som helst hålla tummarna?

Nu ska jag mysa vidare i soffan med lite julmust. Hörs imorgon, snäckor. Tjingeling!


Ensam mamma söker och te & lussekatt. Myyys!

img261 (MMS)

Ensam mamma söker och te & lussekatt. Myyys!


Mycket snö, och mer kommer det.

Det var INTE roligt att köra idag kan jag ju lova. Snö överallt, så jag är glad att jag körde när så tidigt som jag gjorde. Och det har fortfarande inte slutat snöa. Vi får helt enkelt se ifall jag kan ta mig hem imorgon eller om jag får köra på tisdag morgon, när det blir ljusare. Kommer vara mörkt imorgon efter jobbet och det är inte särskilt kul att köra i snö samtidigt som det är mörkt. Men det återstår att se.

Ikväll är det säsongsavslutning på EMS (Ensam mamma söker). Det är sååå spännande, vilka väljer de liksom? S-P-Ä-N-N-A-N-D-E.

Blekinge-Småland-Blekinge-Småland om och om igen.

God snöig lunch på er!

Idag ska jag bege mig till Småland igen, för att jobba en dag och imorgon åker jag tillbaka till mamma. Onödigt tänker ni, men jag har ett viktigt möte imorgon här nere som inte går att missa. Så på onsdag åker jag till Småland igen för att jobba resten av veckan. Jag kan inte påstå att det är så himla roligt att köra fram och tillbaka, och definitivt inte när man inte kan beräkna körtid pga vädret. Nåja, nu är det som det är. En månad till, sen efter nyår kommer jag befinna mig i Blekinge på heltid.

Men Skåne lockar lite. Kan ni hitta ett fint hus till mig där? Eller ja, jag kanske inte kan vara alltför egoistisk längre. Jag borde nog säga till oss. Vi är ju faktiskt två nu, det är ju inte så att jag dejtar ett spöke.

Men nu ska min mage få lite mat i sig, så den blir nöjd, sen packa en liten, liten övernattningsväska och sedan beger jag mig ut, i det vita vädret. Förmodligen hörs vi ikväll.

Tjingeling!

Julklapparna har inhandlats.

Nu är jag trött. Jag har vandrat runt på Center Syd halva dagen, den andra halvan har jag suttit i en bil. Men julklappar har det inhandlats, kan ni tro. Och inslagna är de också nu. Men än dock hittade jag inte alls lika mycket som jag tänkt mig, men jag får la leta mer någon annanstans. Skönt att ha lite förberett i alla fall.

Mamma julpyntar och jag har gjort kaffe. Strax ska vi sätta oss i soffan och bara mysa hela kvällen. Funderar på att sätta igång Beck - levande begravd. Har ni sett den? Är den bra?

Tjing!


Vad vill ni egentligen?

Vad vill ni att jag ska skriva? Jag är helt tom på ord. Jag har varit det den senaste veckan. Bloggtorka. Hjärncellerna har gett upp. Help me, please? Jag hittar ingen motivation, ingen röd tråd. Kan ni inte säga något roligt som får mig att hitta motivationen igen?

Någon har tagit en tupplur på lunchen...

img260 (MMS)

Någon har tagit en tupplur på lunchen...


Nu har jag krupit ner i mammas säng (ja, j...

Nu har jag krupit ner i mammas säng (ja, jag delar säng med henne när jag är här). 24 år och delar säng med mamma, det låter seriöst. Bilresan hit gick väl bra, jag överlevde åtminstone, men snö i mängder var det överallt. Dundertrött är jag, så några ord skall skrivas in i korsordet, sedan kommer jag sova gott. Tjing! Ps, Pros!t hälsar massor.


Snö överallt.

Idag är en sådan där trött-dag. Inte ett dugg har jag gjort efter jobbet. Jag har inte ens packat, och jag ska åka hem till mamma imorgon. Gaah, hur ska jag orka? Men ska se det sista på Desperate Housewives och sedan packa lite fort och sedan S-O-V-A.

Det snöar ute, är minus och man vet absolut inte hur vädret är imorgon på morgonen. Så det gäller att ställa klockan tidigt så att man kommer till jobbet i tid. Och sedan hela vägen hem till mamma. Tänk på mig imorgon. Tänk att vägarna är fina.

Nu börjar Desperate Housewives igen, så vi hörs imorgon. Tjingeling!


Hela dagen idag har jag pratat om "skottbi...

Hela dagen idag har jag pratat om "skottbilen". Men såhär på kvällskvisten kommer jag på att det nog heter "plogbilen". Plogbilen är lite bättre och tydligare. Skottbilen kan ju blandas ihop med pansarvagnen. Men jag har inte pratat om någon krigsbil idag, utan om plogbilen. (När jag nu tittar ut funderar jag dock på ifall snön, som yr runt, startat krig mot plogbilen).


Det här kämpade jag med imorse!

img248 (MMS)

Det här kämpade jag med imorse!


Dagens lunch!

img247 (MMS)

Dagens lunch!


Josse dissar sin mamma haha.

Nyss:
Nina: Josse, du är en gris.
Josse: Du är en större gris.

Gårdagen.

Vi slänger in lite om vad som hände under gårdagen tycker jag.

Gårdagen började naturligtvis med melodikrysset som, som alltid, löstes. Sedan bestod dagen av barnpassning på dagen. Barnpassningen bestod av Mario på Wii. Himla roligt. Vi åt korv med bröd, fikade och hade allmänt trevligt. På kvällen bestämde jag mig för att ta en sväng till Värnamo och hälsa på mina gamla arbetskamrater som hade glöggkväll. Så himla kul.

Snart är det julbord med. Jag trivs himla bra med livet just nu. GOTT! Men, jag är ganska uppbokad framöver. Så jag vet inte riktigt när jag ska hinna hjälpa tomten med julklappar...

Smaskigt.

Gaah. Nu har jag inte bloggat på mer än ett dygn. Jag. Får. Liksom. Abstinens. Får ni? Alltså av att jag inte bloggar. Det är så här, att antingen händer det femtioelva saker samtidigt, så jag får ont om tid att blogga. Eller så händer ingenting alls, och då blir jag osäker på vad jag ska skriva.

Det har hänt väldigt mycket runt omkring mig, men inget sådär konkret liksom. Vad skriver man då? Det är mitt i-landsproblem för tillfället, vilket är ditt?

Någonting som jag faktiskt kan dela av mig med är ju att jag har träffat någon. Jag träffar flera stycken* varje dag men denna någon gör mig extra glad, är inte som resten av befolkningen liksom. Ville ni veta det? Smaskiga detaljer, eller hur?





*Förtydligande: Nej, jag dejtar inte flera stycken på en gång. Jag träffar folk varje dag, men dejtar en.

Och glass efter tacosen! I love my food!

img245 (MMS)

Och glass efter tacosen! I love my food!


Tacos ikväll då! Mums, jag är så nyttig!

img244 (MMS)

Tacos ikväll då! Mums, jag är så nyttig!


Tre nya nagellack inköpta. Tag tre betala ...

img243 (MMS)

Tre nya nagellack inköpta. Tag tre betala för två- världens bästa erbjudande. Ett grått bara för att det är så himla snyggt, ett rött med lite glitter i, nu till jul, och ett lila, som man kan ha på fest. Himla nöjd är jag!


Tror ni att jag gillar pepparkakor eller? ...

img238 (MMS)

Tror ni att jag gillar pepparkakor eller? Jag har en hel hink bredvid mig i soffan. Mums!


Myskväll.

Ja, till och börja med så kan jag ju tala om att karma is still following me. Jag skrev ju i morse att jag blev klar tidigt och inte visste vad jag skulle göra, så spenderade lite tid på aftonbladet. När jag väl kom ut fick jag stå och skrapa bilrutor i säkert en tio minuter eftersom frosten satt stenhårt fast. Så jag kom nästan för sent ändå.

Nåja, efter jobbet idag har jag bara myst. När jag kom hem till Nina gjorde jag makaroner till mig själv, sedan tog jag ett bad, fixade med mitt café på facebook, Nina gjorde te och nu myser jag i soffan med barnen. Underbart.

Sedan drömmer jag mig bort på hemnet genom att titta på alla fina hus som finns där. Tjing!

Färdig.

Morron!

Jag är redan färdig. Sminkad och påklädd. Nu undrar jag alltså hur detta kan komma sig. Jag gick upp 05.40. Det betyder att jag endast tog 20 minuter på mig. Det har nog aldrig hänt mig förut. Så, jaha, vad gör jag nu? Jag kan inte åka till jobbet för tidigt, jag får ju ändå inte stämpla in. Men nåja, jag läser lite aftonbladet så kör jag sen. (Den sidan tar så lång tid att ladda på min dator, så även om det inte står något vettigt så spenderar jag tid i alla fall.)

Längtar jag efter just nu.

Nu när det är riktig höst, ni vet, så där blött och regnigt, mörkt och grått, de fina höstlöven ligger på marken och leker is för att både bilar, cyklar och människor ska halka så finns det några saker jag längtar efter.


1. Snö. Ni anar inte hur mycket jag längtar till att snön ska komma. Visst, jag avskyr att köra i vinterväglag, men tänk hur mycket ljusare det blir, inte lika blött som med regn. Och alla snölyktor, snögubbar och snöänglar som sprider glädje, för gör de inte det?

2. Julpyntet. Åååh, va det är mysigt när glitter, tomtar, änglar, ljus, ljusstakar, stjärnor, gardiner osv hängs upp. Kan det bli mysigare?

3. Glöggen. Glögg, det som är så gott. När får man börja dricka det? Är det för tidigt nu? Finns det någon "förbjudet-att-dricka-glögg-lag-före-ett-visst-datum" ? Jag är sugen på det nu.

4. Julbord. Den maten är väl ändå den godaste? Prinskorvar i mängder, lax utan gränser, saftig skinka och allt annat vad julbord innebär. En helt fantastisk måltid helt enkelt.

5. Julbak. Tja, bakandet kanske inte är riktigt min grej, men lukten av knäck, lussekatter och pepparkakor, den är oslagbar. Och vi ska inte ens prata om att äta allt det goda. Mums!

6. Soffmys. Finns det något mer underbart än soffmys med någon man tycker väldigt mycket om?

7. De röda kläderna. Ett måste till jul. Det finns så många fina olika röda klänningar och kjolar. Underbar färg.

8. Mellandags-rean i Malmö. Visst är den stressig och man slåss för olika plagg, men visst hör den ändå till. Man kan ju hitta allt där till fyndpris!

9. Julmusiken. Hur underbar är inte den då? Lars vegas trio till exempel. Jag känner faktiskt för att sätta på skivan nu. Men för att allt ska vara perfekt, skulle det också varit snö ute.

10. Tomten! Vem längtar inte efter jultomten? Är inte den gubben charmig då? Jag hoppas verkligen han kommer till mig.

Julbilder från förra året:

Jag, lycklig efter jultomtens besök.

Prosit älskar presentpapper.


Soffläge!

Nu har jag intagit soffläge efter ännu en bra dag. Jag träffade nämligen Alexandra och Mackan idag, och det är inte varje dag, det inte. En liten pratstund blev en lång. Det blir så när man inte ses tillräckligt ofta. Sedan körde jag till Nina, och nu ligger jag och tar upp halva hennes soffa med magen full av mat, godissuget på topp och nydschad och ren. Precis som det skall vara. Tv:en visar "Ensam mamma söker" och jag njuter till fullo. Om någon timme blir det läggdags, tuff vecka framför mig. Jobbar dag hela veckan, vilket betyder att kvart i sju skall jag infinna mig på jobbet. Varje morgon.
Vi hörs imorgon, tjing!

Supernöjd med hela dagen.

Idag har jag gjort en utflykt till lilla staden Karlshamn för att återuppta min och Matildas årliga julklappshandling (som inte blivit av på flera år). Jag hittade inte särskilt mycket, förutom världens bästa julklapp till mamma, hon kommer bli överlycklig. Kul! Men att jag inte hittade mer, gör inget. Jag fick ju träffa min barndomsvän och det är inte varje dag. Vi kommer inte ens ihåg när vi sågs senast, men roligt har vi när vi ses. Så jag är himla nöjd med dagen. Dessutom lekte jag och Prosit nyss "gömme". Jag gömmer mig och skriker: "Göööömme" och dunkar lite i golvet så anfaller Prosit. Himla roligt. Men han blev trött fort så vi la oss och kelade istället. Dagen kan alltså inte bli bättre än den nu varit.

Vi firar lillasyster som fyllde 15 igår! M...

img237 (MMS)

Vi firar lillasyster som fyllde 15 igår! Myyysigt


HUN (Heja Underbara Nina)

Snart dags för jobb igen. Men jag måste dela med mig av Ninas underbara kommentar innan idag:

-Vattenpölen ser faktiskt blöt ut.

Heja Nina!

Två roliga kommentarer.

Två stycken roliga kommentarer, värda att anteckna, som jag hört idag.


Nina (tittar åt höger och vänster): Nu går vi över, det kommer en bil.


En annan vän sa kommentaren: Kan jag få komma förbi så slipper du stå i vägen.

Underbara vinter!

Snart ska jag och Nina promenera till Smålänningen och spendera pengar. Himla mysigt. Jag kan inte skriva vad vi ska spendera pengarna på, då alla födelsedagar börja hopa sig. Och idag är jag ledig. Det blir en sån där mysdag hela dagen. Och snö är det ute. Helt underbart ju. Jag påminns varje år av hur mycket jag älskar snö och trivs med den. Enda problemet är ju bilkörningen, men om jag slipper den så är ju vintern bara sååå underbar. Dessutom har jag jobb kvar här uppe till årets slut. Fantastiskt! Jag gillar läget med allt just nu. Allt känns liksom som att det börjar stabiliseras och jag stormtrivs med det.

Men, nu ska vi snart ut i vintervädret. Tjing så länge!

Middagen idag! Vitlöksbröd, julmust och pe...

img230 (MMS)

Middagen idag! Vitlöksbröd, julmust och pepparkakor. Denna blogg kan snart klassas som en matblogg. Eller vad säger ni?


Snö hos oss idag. Jippie! God morgon förre...

img229 (MMS)

Snö hos oss idag. Jippie! God morgon förresten!


Detta är middagen före godiset. Julmust & ...

img228 (MMS)

Detta är middagen före godiset. Julmust & prinskorv. Love it!


Nina och jag kör en godiskväll!

img227 (MMS)

Nina och jag kör en godiskväll!


Morning.

God morgon!

Det hände inte mycket igår, mer än jobb. Hem sent, upp tidigt, därför det inte blev något inlägg igår kväll. Förhoppningsvis skärper jag mig idag, är ju hemma i eftermiddag och ska se om det finns något roligt att berätta. Det finns det i och försig alltid, bara man tänker efter.

Ha en bra dag, nu. Tjingeling!

Att-göra-dag idag.

Förmiddag!

Nu ska jag strax iväg och ge en kompis en överraskning. Det är inte varje dag det. Ska bli spännande. Men först ska jag äta lite yoggi och sedan ska jag bara sminka det bleka ansiktet.

Jobb väntar i eftermiddag, så det är en "att-göra-dag" idag. Gott det. Men vi hörs lite senare (om jag hinner).

Tjing!

Superdupertrött.

Klockan är tio och jag är dötrött. Var ju och handlade med mamma innan idag, och det tog nog alla mina krafter. Så, jag har sovit en stund i eftermiddags och sedan lagt pussel resten av den. Men nu orkar jag inte mer. Dags för mig att krypa under täcket. Imorgon ska jag ju jobba, så det är bäst att vara utvilad då.

Natti!

Dagens ordvits! "Eländigt billigt proppskåp"

img221 (MMS)

Dagens ordvits! "Eländigt billigt proppskåp"


Några som snart fyller år...


Idag är en bra dag. En superbra dag. Jag mår bra igen, inte alls sjuk, låt det hålla i sig nu. Idag ska jag och mamma ut och handla. Det finns vissa som snart fyller år. De närmsta månaderna brukar bli dyra...

Melodikrysset är löst, så nu är det bara för oss att åka.

Tjing!

Mys med kusinerna!

img219 (MMS)

Mys med kusinerna!


Lillebror sa nyss: "Tips till önskelista. ...

img218 (MMS)

Lillebror sa nyss: "Tips till önskelista. En ny mus, den jag har är så utsliten".


Sjuk. Igen.

Nu är jag sjuk. Igen. Jag förstår inte vad det är för fel på mig. Jag borde gå på en sådan där hälsokontroll som Nina säger. Jag överväger att ringa till doktorn på måndag.

Jag fick gå från jobbet redan vid tolv idag. Körde hem till mamma. Vilket tog mycket längre tid än vanligt då jag fick stanna ett antal gånger och ta kräkpauser. Alltså, det där blev fel. Jag kräkte inte i bilen utan jag stannade, tog en paus och kräkte. Mysigt va? Jag tänkte att ni ville veta det.

Nåja. Planerat ska vi till mormor imorgon. Om jag slutar upp med detta beteende vill säga. Nu har jag kunnat få i mig lite mat och det är i alla fall tre timmar sedan jag kräktes sist. Vi får väl se hur det går. Men nu tänker jag krypa ner i soffan igen.

Krya på mig nu.


Idag ska jag till mamma.

God morgon!

Idag ska jag äntligen till mamma. Tro inte att jag inte trivs här, så är det inte. Men man saknar henne ibland liksom. Så, resten av min morgon kommer bestå av sminkning & packning eftersom jag inte gjorde det igår (ja, sminkningen hade väl inte spelat så stor roll, men packningen). Sen jobbet, och sist men inte minst: mot mammas.

Men först lite nässpray, hostmedicin och snytningar. Tjing!


Trötter.

Jag är helt slut. Jag orkar inte skriva mer idag. Tror jag. Möjligtvis via telefonen. Men jag har burit in de sista sakerna i bilen, inte så många, men ändå. Jag blev trött. Kom hem senare från jobbet. Har hunnit äta en goood middag bestående av lax, potatis och världens godaste sås som Nina lagat idag. Underbart. Men nu ska här slängas i soffan under en filt och bara vila. Med choklad.

På tal om choklad så är mitt chokladsug uppe i topp. Jag var sååå nära att köra inom affären och köpa men bestämde mig i sista sekund att "nej, jag ska klara mig tills imorgon". Vem har inte köpt choklad då? Nina såklart, så nu har hon förstört alltihop. Nu kommer jag sitta i soffan och vräka i mig choklad i mängder. Meeen det är ju så gott!


En myt?

Nina gjorde supergod lax, potatis och världens godaste sås idag. Följande konversation uppstod:

Jag: Vi borde äta fisk oftare. Man bli smart av fisk.
Nina: Haha, det är en myt! Jag äter ju en massa! Eller... Jag menar...

Jag: HAHAHA!


Får man det?

Gaah, suck & Blä. Nu börjar jag låta rosslig och hostig igen. Inte ett dugg roligt (dugg är det däremot ute kan jag lova, i mängder). Trött är jag med. Men jag hann inom apoteket igår och hämtade ut min hostmedicin. Förhoppningsvis ska den väl hjälpa. Dock har den inte visat några tecken på det än. Men i alla fall. Får man dricka efter att man tagit hostmedicin? (Vanligt vatten alltså, jag syftar inte på alkohol) Nina och jag hade en diskussion idag och hennes argument lät faktiskt riktigt vettiga. Att man ska vänta en stund eftersom hostmedicinen ska ju ta i "halsen/strupen" (jag är inte så bra på att komma ihåg vad allt heter, men ni fattar). Men det stod ingenstans. Men jag tycker ändå det verkar logiskt. Vad säger ni? Är jag den enda som inte tänkt på det viset?


Läggdags.

Nu är det tandborstningsdags. Är så himla trött. Upp tidigt imorgon, så vi hörs då.

Tjing!

(Jag hann hem till nästan hela Desperate Housewives, så jag är ganska nöjd ändå)

Behövde skriva av mig lite.

Nu är jag på jobbet. Med andra ord är detta ett förinlagt inlägg. För säkerhetsskull klargör jag detta varje gång så att inga missförstånd uppstår. Förhoppningsvis har jag det bra på jobbet. Oftast är det ju så, så varför inte ikväll också?

Om två timmar slutar jag. Denna vecka är egentligen en katastrofvecka. Ikväll är det Desperate Housewives. Jag jobbar. På söndag går reprisen. Då jobbar jag. KATASTROF! Förstår ni min olyckliga känsla liksom? Usch för vecka 3. Alltså det är jobbvecka 3. Men som vanligt löser sig allt på något vis. Och kom inte med något förslag som att spela in, för så naiv är jag inte så att jag inte tänkt på det. Men det finns ingen som kan göra det åt mig i nuläget. Okej? Det finns på internet, så då löser det sig så, i värsta fall.

Nåja, det var allt jag hade att säga. Behövde skriva av mig lite. Man ska må bättre efteråt har jag hört, när man liksom får ta ut sina känslor.

Tjing!


Snart jobbedags.

Nu befinner sig sommardäcken i Ninas förråd. Fantastiskt att vi faktiskt fick tummen ur och ställde dit dem. De var förövrigt mycket tacksamma eftersom det varit så kallt i bilen sa dem, däcken alltså. Om de bara visste att de ska stå i ett öppet garage längre fram i vinter...

Nåja, snart ska jag köra till jobbet. Tänkte köra lite tidigare för jag ska försöka hinna inom Apoteket och bensinmacken och ge kärran lite dricka. Men det kommer ett inlägg senare ikväll som jag redan skrivit. Så ni inte känner er bortglömda. Älskar att blogg.se fixat så att man kan skriva i förväg. Då har jag skrivit av mig lite känslor, och blottat mig!


De sista sakerna skall hämtas.

Sovmorgon idag, ja. Gott det. Gick upp vid halv åtta, och det är skönt. Har även hunnit med mitt Café på Facebook, så det är under kontroll.

Idag tänkte jag ockupera Ninas förråd med mina sommardäck så att jag (den där sega) kan hämta de sista sakerna ute i Hamra imorgon. Annars hade inte allt fått plats i bilen. Det är ju supernormalt att köra runt med fyra sommardäck i bagaget liksom. Men imorgon ska det sista hämtas i Hamra. Jag vet inte hur många gånger ni fått läsa att det är "de sista sakerna". Men jag tror att detta är det sista i alla fall. Jag hoppas på det. Men det är otroligt vad man har grejer. Så tror man att "nej är inte så mycket jag har". Men jodå, har tappat räkningen på hur många lass jag kört hem. Ändå har jag lämnat alla stora saker som: köksmöblemang, soffa, TV. Nåja, jag får la ha en utrensning framöver. Men snart (LÄS: när jag vinner på lotto) köper jag mig ett hus där allt får plats ändå!

Tjing!

ps, jag jobbar kväll idag, därför jag är hemma nu. Så ni inte tror att jag "skolkar" från jobbet. -Det heter väl för övrigt inte skolka i så fall, vad kallas det då? Att man skiter i det? Äsch, vad vet jag... Och hur kommer jag in på allt sånt här och bara fortsätter spinna vidare? Jag har inte tid med detta, så nu säger jag: hejdå.


Vi myser i soffan och kollar på Top Model....

img216 (MMS)

Vi myser i soffan och kollar på Top Model. Kanske borde vi söka dit?


Det roligaste jag hört idag i alla fall.

Jag hörde nyss detta:

Josse: Det är en fisk som pratar!
Nina: Vad sa du? Är det en tonfisk?

Hahahaha, min humor. You just have to love it!


För er som inte förstår: En fisk som pratar ger toner= tonfisk.

Maten serverad som vanligt, lyckliga jag. ...

img210 (MMS)

Maten serverad som vanligt, lyckliga jag. Kycklinggegga med ris. Gott! Tack Nina!


Underbara morgon.

God morgon!

Idag är verkligen en god morgon. Jag vet inte när jag senast kände mig så här utvilad. Klockan ringde 05.15 och jag ville genast gå upp. Undra när det hände senast. Kan det bero på att klockan ställdes om i helgen? Annars förstår inte mitt psyke varför.

God tid har jag ju också på mig, nu på morgonen. Är jag pigg går allt mycket fortare, så stressen slipper jag också. Underbart.

Men jaha, nähä, då ska jag ta en sväng inom Facebook också och sedan göra mig i ordning för jobbet.

Tjing så länge!


RSS 2.0